Logo của kho lưu trữ
  • Đăng nhập
    Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.Có phải bạn quên mật khẩu?
  • ...
  • ...
  • Đăng nhập
    Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.Có phải bạn quên mật khẩu?
  • ...
  • ...
Logo của kho lưu trữ
  • Bộ sưu tập
  • Duyệt theo
    • Năm xuất bản
    • Tác giả
    • Nhan đề
    • Chủ đề
    • Kiểu tài liệu
    • Topic
  • Thực thể
  • Trợ giúp
  • Liên hệ
  • Thống kê
  1. Trang chủ
  2. Duyệt theo tác giả

Khám phá

  • Đơn vị & Bộ sưu tập
  • Năm xuất bản
  • Tác giả
  • Nhan đề
  • Chủ đề
  • Kiểu tài liệu
  • Topic

Hồ sơ tác giả

dữ liệu môn học

  • Giáo dục (0)
  • Khoa Chăn nuôi (0)
  • Khoa Cơ điện (0)
  • Khoa Công nghệ sinh học (0)
  • Khoa Công nghệ thông tin (0)

Load More

  1. Trang chủ
  2. Duyệt theo tác giả

Duyệt theo Tác giả "0ie, Gunvor"

 Duyệt theo:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Hoặc nhập chữ cái đầu tiên:
Đang hiển thị 1 - 2 của tổng số 2 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
Tùy chọn sắp xếp
  • Đang tải...
    Hình ảnh thu nhỏ
    Ấn phẩm
    A review of the nutritional effects of algae in marine fish larvae [Tài nguyên điện tử]
    (Elsevier, 1997) Reitan, Kjell Inge; Rainuzzo, Jose R.; 0ie, Gunvor; Olsen, Yngvar
  • Đang tải...
    Hình ảnh thu nhỏ
    Ấn phẩm
    A review of the nutritional effects of algae in marine fish larvae. Vol. 155 [Tài nguyên điện tử]
    (2019) Reitan, Kjell Inge; Rainuzzo, Jose R.; 0ie, Gunvor
    In the first-feeding of larval, turbot (Scophthalmus maximus) and halibut (Hippoglossus hippoglossus), microalgae are used in the production of rotifers (Bruchionus plicatilis) in order to transfer essential nutrients from the algae to the live food. In addition, the algae may be given directly to the larvae along with the live food. In this circumstance they act both as food for the fish larvae and for the live food. Microalgal addition to the first-feeding tanks along with the rotifers improved growth and survival of larvae, whereas short-term enrichment of rotifers with algae did not improve growth and survival of larvae in tanks without algae added. The algae in larval tanks tended to modify and stabilize the nutritional quality of the rotifers in the period before they were consumed by the larvae. The lipid content and fatty acid composition of the rotifers reflected the composition of the algal diets, and the algal species used may be an effective tool to control the fatty acid content (especially DHA, 22:6n - 3, docosahexaenoic acid, and EPA, 205n - 3, eicosapentaenoic acid). The content of n - 3 polyunsaturated fatty acids varied between algal species, and to some extent, with the growth limitation of the algal cells. Young stages of marine fish larvae ingested microalgae, but the algal cells were assimilated to a different extent in halibut and turbot. The ingested microalgae may have triggered the digestion process or contributed to the establishment of an early gut flora. The algae in larval tanks most probably modified the bacterial flora of the water and the rotifers. In addition, the algae in larval tanks may have modified the light milieu for the larvae. 0 1997 Elsevier Science B.V.
trung tâm thông tin thư viện lương định của - học viện nông nghiệp việt nam
Địa chỉ: Trâu Quỳ - Gia Lâm - Hà Nội
Điện thoại: (024) 62617712 - (024) 62617718
Website: https://infolib.vnua.edu.vn
Email: infolib@vnua.edu.vn
Copyright © 2024 - Luong Dinh Cua library and Information Center - VietNam National University Of Agricultural. All Rights Reserved
Hỏi đáp thủ thư
Chat with a Librarian