Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Duyệt theo chủ đề
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Tạp chí chuyên đề
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/714
Đơn vị con và bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Đơn vị con và bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Duyệt theo chủ đề
Duyệt Tạp chí chuyên đề theo Chủ đề "Chế biến thực phẩm"
Duyệt theo:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Hoặc nhập chữ cái đầu tiên:
Tất cả kết quả
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 350 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
1. Opening up the black box: A systematic literature review of life cycle assessment in alternative food processing technologies
Đang tải...
Ấn phẩm
101. Seed coats of pulses as a food ingredient: Characterization, processing, and applicationss
Đang tải...
Ấn phẩm
104. Nanotechnology in agro-food: From field to plate
Đang tải...
Ấn phẩm
107. Membrane separation technology for the recovery of nutraceuticals from food industrial streams
Đang tải...
Ấn phẩm
11. Novel hydrothermodynamic food processing technology
Đang tải...
Ấn phẩm
112. Online Low-field Nuclear Magnetic Resonance (LF-NMR) and Magnetic Resonance Imaging (MRI) for Food Quality Optimization in Food Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
115. Recent Advances in Techniques for Flavor Recovery in Liquid Food Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
118. Effect of various food processing and handling methods on preservation of natural antioxidants in fruits and vegetables
Đang tải...
Ấn phẩm
10. Effects of diverse food processing conditions on the structure and solubility of wheat, barley and rye endosperm dietary fibre
Đang tải...
Ấn phẩm
102. New approach for yoghurt and ice cream production: High-intensity ultrasound
Đang tải...
Ấn phẩm
105. Characterisation of cold plasma treated beef and dairy lipids using spectroscopic and chromatographic methods
Đang tải...
Ấn phẩm
108. Thermosonication: An alternative processing for fruit and vegetable juices
Đang tải...
Ấn phẩm
110. Comparing the effects of thermal and non-thermal technologies on pomegranate juice quality: A review
Đang tải...
Ấn phẩm
113. Applications of 3D Printing in Food Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
116. Application of Induction Heating in Food Processing and Cooking
Đang tải...
Ấn phẩm
119. Multiphysics Simulation of Innovative Food Processing Technologies
Đang tải...
Ấn phẩm
100. Innovative technologies for encapsulation of Mediterranean plants extracts
Đang tải...
Ấn phẩm
103. Inactivation kinetics of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in apple juice by microwave and conventional thermal processing
Đang tải...
Ấn phẩm
106. Evaluation of ultrasonic nozzle with spray-drying as a novel method for the microencapsulation of blueberry's bioactive compounds
Đang tải...
Ấn phẩm
109. Assessment of high pressure processed mandarin juice in the headspace by using electronic nose and chemometric analysis
Đang tải...
Ấn phẩm
111. Compilation of processing factors and evaluation of quality controlled data of food processing studies
Đang tải...
Ấn phẩm
114. Mathematical Modeling for Virtualization in Food Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
117. Conventional and Emerging Combination Technologies for Food Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
12. Selecting food process designs from a supply chain perspective
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15