Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Duyệt theo chủ đề
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Tạp chí chuyên đề
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/714
Đơn vị con và bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Đơn vị con và bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Duyệt theo chủ đề
Duyệt Tạp chí chuyên đề theo Chủ đề "Thực phẩm"
Duyệt theo:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Hoặc nhập chữ cái đầu tiên:
Tất cả kết quả
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 450 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
1. Glycation of clinically relevant chickpea allergen attenuates its allergic immune response in Balb/c mice
Đang tải...
Ấn phẩm
10. Pomegranate peel as phenolic compounds source: Advanced analytical strategies and practical use in meat products
Đang tải...
Ấn phẩm
101. N,O-Carboxymethyl Chitosan: An Innovation in New Natural Preservative from Shrimp Shell Waste with a Nutritional Value and Health Orientation
Đang tải...
Ấn phẩm
104. Effect of preservatives and acidifying agents on the shelf life of packed cracked green table olives from Maçanilha cultivar
Đang tải...
Ấn phẩm
107. Characterization, phenolic profile, nitrogen compounds and antioxidant activity of Carignano wines
Đang tải...
Ấn phẩm
11. Optimization of an organic yogurt based on sensorial, nutritional, and functional perspectives
Đang tải...
Ấn phẩm
111. Multiclonal plastic antibodies for selective aflatoxin extraction from food samples
Đang tải...
Ấn phẩm
114. Electrospun Gelatin Nanofibers Encapsulated with Peppermint and Chamomile Essential Oils as Potential Edible Packaging
Đang tải...
Ấn phẩm
1. Glycation of clinically relevant chickpea allergen attenuates its allergic immune response in Balb/c mice
Đang tải...
Ấn phẩm
100. Microwave pasteurization of pre-packaged carrots
Đang tải...
Ấn phẩm
102. Potato starch modification using the ozone technology
Đang tải...
Ấn phẩm
105. Changes in the phenolic profile of Argentinean fresh grapes during production of sun-dried raisins
Đang tải...
Ấn phẩm
108. Defense Responses, Induced by p-Coumaric Acid and Methyl p-Coumarate, of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Fruit against Black Spot Rot Caused by Alternaria alternata
Đang tải...
Ấn phẩm
11. Optimization of an organic yogurt based on sensorial, nutritional, and functional perspectives
Đang tải...
Ấn phẩm
112. Analytical optimization of a phenolic-rich herbal extract and supplementation in fermented milk containing sweet potato pulp
Đang tải...
Ấn phẩm
115. Characterization, classification and authentication of fruit-based extracts by means of HPLC-UV chromatographic fingerprints, polyphenolic profiles and chemometric methods
Đang tải...
Ấn phẩm
10. Pomegranate peel as phenolic compounds source: Advanced analytical strategies and practical use in meat products
Đang tải...
Ấn phẩm
100. Microwave pasteurization of pre-packaged carrots
Đang tải...
Ấn phẩm
103. Seasonal variation and exposure risk assessment of pesticide residues in vegetables from Xinjiang Uygur Autonomous Region of China during 2010–2014
Đang tải...
Ấn phẩm
106. Volatile Organic Compounds Produced by Pseudomonas chlororaphis subsp. aureofaciens SPS-41 as Biological Fumigants To Control Ceratocystis fimbriata in Postharvest Sweet Potatoes
Đang tải...
Ấn phẩm
109. Alkyl Ferulate Esters as Multifunctional Food Additives: Antibacterial Activity and Mode of Action against Escherichia coli in Vitro
Đang tải...
Ấn phẩm
110. Effect of Lactobacillus plantarum NCU116 Fermentation on Asparagus officinalis Polysaccharide: Characterization, Antioxidative, and Immunoregulatory Activities
Đang tải...
Ấn phẩm
113. Physical and Antioxidant Properties of Edible Chitosan Ascorbate Films
Đang tải...
Ấn phẩm
116. Effects of Ergothioneine-Rich Mushroom Extract on the Oxidative Stability of Astaxanthin in Liposomes
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19