Ấn phẩm:

Adapting High Hydrostatic Pressure (HPP) for Food Processing Operations [Tài nguyên điện tử]

Đang tải...
Hình ảnh thu nhỏ

Xem mô tả

0

Xem & Tải

0

Tóm tắt
The book presents high hydrostatic pressure processing (HPP) for treatment of different groups of raw and finished products, focusing on specific pressure-induced effects that will lead to different biological impacts, and the information necessary for specifying HPP process and equipment. It also discusses phenomena of compression heating, the HPP in-container principle, requirements for plastic materials, factors affecting efficacy of HPP treatments, and available commercial systems. Additionally, the book provides updated information on the regulatory status of HPP technology around the world.
Mô tả
Agriculture and Agri-Food Canada Guelph Food Research Center Guelph, ON, Canada
Năm xuất bản
2014
Tác giả
Koutchma, Tatiana
Nhà xuất bản
Academic Press
Bộ sưu tập
Vui lòng sử dụng ứng dụng TMU DRM để tải/mượn tài liệu số

Thực thể liên kết

Kết quả tìm kiếm tác giả/Nhà nghiên cứu

Tìm kiếm của bạn không trả về kết quả. Bạn có gặp khó khăn khi thực hiện tìm kiếm? Hãy thử lại bằng cách đặt từ khóa tìm vào trong cặp dấu ngoặc kép