Chất phụ gia thực phẩm
Duyệt Chất phụ gia thực phẩm theo Năm xuất bản
- Ấn phẩm308. Creating a New Pathway in Corynebacterium glutamicum for the Production of Taurine as a Food AdditiveBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm83. The preservative effects of chitosan film incorporated with thinned young apple polyphenols on the quality of grass carp (Ctenopharyngodon idellus) fillets during cold storage: Correlation between the preservative effects and the active properties ofBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm297. Dietary Exposure Estimates for the Food Preservatives Benzoic Acid and Sorbic Acid in the Total Diet in TaiwanBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm65. Biosynthesis of antibacterial compound against multidrug resistant foodborne pathogens by Phomopsis sp. XP-8Bài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm173. Synergistic antimicrobial effects of nisin and p-Anisaldehyde on Staphylococcus aureus in pasteurized milkBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm301. Recovery of Lactic Acid from Corn Stover Hemicellulose-Derived LiquorBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm138. Mixture design of Origanum compactum, Origanum majorana and Thymus serpyllum essential oils: Optimization of their antibacterial effectBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm141. Impact of curcumin nanoformulation on its antimicrobial activityBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm9. High Content Analysis technology for evaluating the joint toxicity of sunset yellow and sodium sulfite in vitroBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm271. The consequences of physical post-treatments (microwave and electron-beam) on food/packaging interactions: A physicochemical and toxicological approachBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm186. Development of a novel strategy for controlled release of lysozyme from whey protein isolate based active food packaging filmsBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm36. Identification and quantification of natural compounds produced by antifungal bioprotective cultures in dairy productsBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm183. Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodologyBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm78. Simultaneous extraction and analysis of preservatives and artificial sweeteners in juices by salting out liquid-liquid extraction method prior to ultra-high performance liquid chromatographyBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm185. Inhibitory Effect of the Hybrid Bacteriocin Ent35-MccV on the Growth of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in Model and Food SystemsBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm156. Inhibitory properties of aromatic thiosemicarbazones on mushroom tyrosinase: Synthesis, kinetic studies, molecular docking and effectiveness in melanogenesis inhibitionBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm294. Characterization of fruit development and potential health benefits of arrayan (Luma apiculata), a native berry of South AmericaBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm95. Zygosaccharomyces bailii and Z. rouxii induced ethanol formation in apple juice supplemented with different natural preservatives: A response surface methodology approachBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm279. Shelf life improvement of idli batter by addition of mustard essential oil as bio-preservativeBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm291. Oxidative stability of a heme iron-fortified bakery product: Effectiveness of ascorbyl palmitate and co-spray-drying of heme iron with calcium caseinateBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm259. Edible Antimicrobial Coating Incorporating a Polymeric Iron Chelator and Its Application in the Preservation of Surimi ProductBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm202. A multi-purpose tool for food inspection: Simultaneous determination of various classes of preservatives and biogenic amines in meat and fish products by LC-MSBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm148. Nanoencapsulation: An efficient technology to boost the antimicrobial potential of plant essential oils in food systemBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Ấn phẩm123. Effect of the lemon essential oils on the safety and sensory quality of salted sardines (Sardina pilchardus Walbaum 1792)Bài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm