Chất phụ gia thực phẩm
350 publications available
Loading...
Recent Submissions
- Publication299. Purification, Characterization, and Mode of Action of Plantaricin GZ1-27, a Novel Bacteriocin against Bacillus cereusBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Publication298. Antibacterial Effects of a Cell-Penetrating Peptide Isolated from KefirBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Publication297. Dietary Exposure Estimates for the Food Preservatives Benzoic Acid and Sorbic Acid in the Total Diet in TaiwanBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Publication296. Antimicrobial peptides as natural bio-preservative to enhance the shelf-life of foodBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm
- Publication
- Publication294. Characterization of fruit development and potential health benefits of arrayan (Luma apiculata), a native berry of South AmericaBài viết, nghiên cứu về các chất phụ gia thực phẩm