Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Chất phụ gia thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Chất phụ gia thực phẩm
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/724
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Chất phụ gia thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Duyệt Chất phụ gia thực phẩm theo Năm xuất bản
Chuyển tới một điểm trong chỉ mục:
(Năm)
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2005
2000
1995
1990
1980
1970
1960
1950
1940
1930
1920
1910
1900
(Tháng)
Tháng Một
Tháng Hai
Tháng Ba
Tháng Tư
Tháng Năm
Tháng Sáu
Tháng Bảy
Tháng Tám
Tháng Chín
Tháng Mười
Tháng Mười một
Tháng Mười hai
Hoặc nhập thời điểm xuất bản là năm-tháng-ngày, năm-tháng hoặc năm:
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 350 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
308. Creating a New Pathway in Corynebacterium glutamicum for the Production of Taurine as a Food Additive
Đang tải...
Ấn phẩm
65. Biosynthesis of antibacterial compound against multidrug resistant foodborne pathogens by Phomopsis sp. XP-8
Đang tải...
Ấn phẩm
138. Mixture design of Origanum compactum, Origanum majorana and Thymus serpyllum essential oils: Optimization of their antibacterial effect
Đang tải...
Ấn phẩm
271. The consequences of physical post-treatments (microwave and electron-beam) on food/packaging interactions: A physicochemical and toxicological approach
Đang tải...
Ấn phẩm
183. Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodology
Đang tải...
Ấn phẩm
156. Inhibitory properties of aromatic thiosemicarbazones on mushroom tyrosinase: Synthesis, kinetic studies, molecular docking and effectiveness in melanogenesis inhibition
Đang tải...
Ấn phẩm
279. Shelf life improvement of idli batter by addition of mustard essential oil as bio-preservative
Đang tải...
Ấn phẩm
202. A multi-purpose tool for food inspection: Simultaneous determination of various classes of preservatives and biogenic amines in meat and fish products by LC-MS
Đang tải...
Ấn phẩm
83. The preservative effects of chitosan film incorporated with thinned young apple polyphenols on the quality of grass carp (Ctenopharyngodon idellus) fillets during cold storage: Correlation between the preservative effects and the active properties of
Đang tải...
Ấn phẩm
173. Synergistic antimicrobial effects of nisin and p-Anisaldehyde on Staphylococcus aureus in pasteurized milk
Đang tải...
Ấn phẩm
141. Impact of curcumin nanoformulation on its antimicrobial activity
Đang tải...
Ấn phẩm
186. Development of a novel strategy for controlled release of lysozyme from whey protein isolate based active food packaging films
Đang tải...
Ấn phẩm
78. Simultaneous extraction and analysis of preservatives and artificial sweeteners in juices by salting out liquid-liquid extraction method prior to ultra-high performance liquid chromatography
Đang tải...
Ấn phẩm
294. Characterization of fruit development and potential health benefits of arrayan (Luma apiculata), a native berry of South America
Đang tải...
Ấn phẩm
291. Oxidative stability of a heme iron-fortified bakery product: Effectiveness of ascorbyl palmitate and co-spray-drying of heme iron with calcium caseinate
Đang tải...
Ấn phẩm
148. Nanoencapsulation: An efficient technology to boost the antimicrobial potential of plant essential oils in food system
Đang tải...
Ấn phẩm
297. Dietary Exposure Estimates for the Food Preservatives Benzoic Acid and Sorbic Acid in the Total Diet in Taiwan
Đang tải...
Ấn phẩm
301. Recovery of Lactic Acid from Corn Stover Hemicellulose-Derived Liquor
Đang tải...
Ấn phẩm
9. High Content Analysis technology for evaluating the joint toxicity of sunset yellow and sodium sulfite in vitro
Đang tải...
Ấn phẩm
36. Identification and quantification of natural compounds produced by antifungal bioprotective cultures in dairy products
Đang tải...
Ấn phẩm
185. Inhibitory Effect of the Hybrid Bacteriocin Ent35-MccV on the Growth of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in Model and Food Systems
Đang tải...
Ấn phẩm
95. Zygosaccharomyces bailii and Z. rouxii induced ethanol formation in apple juice supplemented with different natural preservatives: A response surface methodology approach
Đang tải...
Ấn phẩm
259. Edible Antimicrobial Coating Incorporating a Polymeric Iron Chelator and Its Application in the Preservation of Surimi Product
Đang tải...
Ấn phẩm
123. Effect of the lemon essential oils on the safety and sensory quality of salted sardines (Sardina pilchardus Walbaum 1792)
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15