Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Chất phụ gia thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Chất phụ gia thực phẩm
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/724
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Chất phụ gia thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Duyệt Chất phụ gia thực phẩm theo Năm xuất bản
Chuyển tới một điểm trong chỉ mục:
(Năm)
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2010
2005
2000
1995
1990
1980
1970
1960
1950
1940
1930
1920
1910
1900
(Tháng)
Tháng Một
Tháng Hai
Tháng Ba
Tháng Tư
Tháng Năm
Tháng Sáu
Tháng Bảy
Tháng Tám
Tháng Chín
Tháng Mười
Tháng Mười một
Tháng Mười hai
Hoặc nhập thời điểm xuất bản là năm-tháng-ngày, năm-tháng hoặc năm:
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 350 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
128. Optimisation of the antifungal potency of the amidated peptide H-Orn-Orn-Trp-Trp-NH2 against food contaminants
Đang tải...
Ấn phẩm
93. Plant essential oils as food preservatives to control moulds, mycotoxin contamination and oxidative deterioration of agri-food commodities – Potentials and challenges
Đang tải...
Ấn phẩm
169. Improved HPLC method for rooibos phenolics targeting changes due to fermentation
Đang tải...
Ấn phẩm
314. Rapid and Sensitive Detection of Multi-Class Food Additives in Beverages for Quality Control by Using HPLC-DAD and Chemometrics Methods
Đang tải...
Ấn phẩm
116. Effects of Ergothioneine-Rich Mushroom Extract on the Oxidative Stability of Astaxanthin in Liposomes
Đang tải...
Ấn phẩm
270. Food engineering: Attitudes and future outlook
Đang tải...
Ấn phẩm
35. Bioprotective mechanisms of lactic acid bacteria against fungal spoilage of food
Đang tải...
Ấn phẩm
316. The influence of Cistus incanus L. leaves on wheat pasta quality
Đang tải...
Ấn phẩm
306. First Evidence of the Cysteine and Glutathione Conjugates of 3-Sulfanylpentan-1-ol in Hop (Humulus lupulus L.)
Đang tải...
Ấn phẩm
300. Essential Oil from Sweet Potato Vines, a Potential New Natural Preservative, and an Antioxidant on Sweet Potato Tubers: Assessment of the Activity and the Constitution
Đang tải...
Ấn phẩm
56. Interactions of preservatives in meat processing: Formation of carcinogenic compounds, analytical methods, and inhibitory agents
Đang tải...
Ấn phẩm
331. Multifunctional alkyl ferulate esters as potential food additives: Antibacterial activity and mode of action against Listeria monocytogenes and its application on American sturgeon caviar preservation
Đang tải...
Ấn phẩm
15. Safety assessment and antioxidant evaluation of betulin by LC-MS combined with free radical assays
Đang tải...
Ấn phẩm
315. Optimization of additive content and their combination to improve the quality of pure barley bread
Đang tải...
Ấn phẩm
294. Characterization of fruit development and potential health benefits of arrayan (Luma apiculata), a native berry of South America
Đang tải...
Ấn phẩm
159. Susceptors in microwave cavity heating: Modeling and experimentation with a frozen pie
Đang tải...
Ấn phẩm
66. Mould spoilage of foods and beverages: Using the right methodology
Đang tải...
Ấn phẩm
218. Phenolics and abscisic acid identified in acacia honey comparing different SPE cartridges coupled with HPLC-PDA
Đang tải...
Ấn phẩm
289. Hydroxypropyl methylcellulose-beeswax edible coatings formulated with antifungal food additives to reduce alternaria black spot and maintain postharvest quality of cold-stored cherry tomatoes
Đang tải...
Ấn phẩm
77. The preservative potential of Octopus scraps peptides−Zinc chelate against Staphylococcus aureus: Its fabrication, antibacterial activity and action mode
Đang tải...
Ấn phẩm
122. Naturally occurring dietary salicylates: A closer look at common Australian foods
Đang tải...
Ấn phẩm
62. Terminalia ferdinandiana Exell: Extracts inhibit Shewanella spp. growth and prevent fish spoilage
Đang tải...
Ấn phẩm
293. Determination of Nonanthocyanin Phenolic Compounds Using High-Resolution Mass Spectrometry (UHPLC-Orbitrap-MS/MS) and Impact of Storage Conditions in a Beverage Made from Strawberry by Fermentation
Đang tải...
Ấn phẩm
113. Physical and Antioxidant Properties of Edible Chitosan Ascorbate Films
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15