Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Công nghệ sản xuất, chế biến thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Công nghệ sản xuất, chế biến thực phẩm
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/725
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Công nghệ sản xuất, chế biến thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Duyệt Công nghệ sản xuất, chế biến thực phẩm theo Năm xuất bản
Chuyển tới một điểm trong chỉ mục:
(Năm)
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2010
2005
2000
1995
1990
1980
1970
1960
1950
1940
1930
1920
1910
1900
(Tháng)
Tháng Một
Tháng Hai
Tháng Ba
Tháng Tư
Tháng Năm
Tháng Sáu
Tháng Bảy
Tháng Tám
Tháng Chín
Tháng Mười
Tháng Mười một
Tháng Mười hai
Hoặc nhập thời điểm xuất bản là năm-tháng-ngày, năm-tháng hoặc năm:
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 350 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
300. Mango pectin quality as influenced by cultivar, ripeness, peel particle size, blanching, drying, and irradiation
Đang tải...
Ấn phẩm
80. Innovative technologies for producing and preserving intermediate moisture foods: A review
Đang tải...
Ấn phẩm
346 . Detection of p-Nitroaniline Released from Degradation of 4,4′-Dinitrocarbanilide in Chicken Breast during Thermal Processing
Đang tải...
Ấn phẩm
56. Recent developments in cold plasma decontamination technology in the food industry
Đang tải...
Ấn phẩm
134. Mechanistic understanding of case-hardening and texture development during drying of food materials
Đang tải...
Ấn phẩm
255. Encapsulation of lactase in Ca(II)-alginate beads: Effect of stabilizers and drying methods
Đang tải...
Ấn phẩm
54. Applications of airborne ultrasonic technology in the food industry
Đang tải...
Ấn phẩm
301 . Processing Induced Degradation Routes of Prochloraz in Rapeseed Oil
Đang tải...
Ấn phẩm
107. Membrane separation technology for the recovery of nutraceuticals from food industrial streams
Đang tải...
Ấn phẩm
272. The effects of thermal processing and β-cyclodextrin on extractable polyphenols in mulberry juice-enriched dried minced pork slices
Đang tải...
Ấn phẩm
233. Experimental studies and mathematical simulation of intermittent infrared and convective drying of sweet potato (Ipomoea batatas L.)
Đang tải...
Ấn phẩm
36. Mass spectrometry quantification of beef and pork meat in highly processed food: Application on Bolognese sauce
Đang tải...
Ấn phẩm
139. Recent Applications of Advanced Control Techniques in Food Industry
Đang tải...
Ấn phẩm
155. Inulin rich carbohydrates extraction from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers and application of different drying methods
Đang tải...
Ấn phẩm
98. Effect of thermal and non-thermal techniques for microbial safety in food powder: Recent advances
Đang tải...
Ấn phẩm
320 . Thiol-ene Click Derivatization for the Determination of Acrylamide in Potato Products by Capillary Electrophoresis with Capacitively Coupled Contactless Conductivity Detection
Đang tải...
Ấn phẩm
345 . Self-Assembled Egg Yolk Peptide Micellar Nanoparticles as a Versatile Emulsifier for Food-Grade Oil-in-Water Pickering Nanoemulsions
Đang tải...
Ấn phẩm
303 . Optimal Production Scheduling in the Dairy Industries
Đang tải...
Ấn phẩm
313 . Zein Particle-Stabilized Water-In-Water Emulsion as a Vehicle for Hydrophilic Bioactive Compound Loading of Riboflavin
Đang tải...
Ấn phẩm
141. Formulation and processing of gruels made from local ingredients, thin enough to flow by gravity in enteral tube feeding
Đang tải...
Ấn phẩm
156. Development of functional yogurt containing free and encapsulated echium oil, phytosterol and sinapic acid
Đang tải...
Ấn phẩm
63. Toward computer-aided food engineering: Mechanistic frameworks for evolution of product, quality and safety during processing
Đang tải...
Ấn phẩm
147. Laser backscattering imaging as a non-destructive quality control technique for solid food matrices: Modelling the fibre enrichment effects on the physico-chemical and sensory properties of biscuits
Đang tải...
Ấn phẩm
66. Towards realizing robotic potential in future intelligent food manufacturing systems
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15