Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/720
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
Duyệt theo năm xuất bản
Duyệt Các hóa chất bảo quản thực phẩm theo Năm xuất bản
Chuyển tới một điểm trong chỉ mục:
(Năm)
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2010
2005
2000
1995
1990
1980
1970
1960
1950
1940
1930
1920
1910
1900
(Tháng)
Tháng Một
Tháng Hai
Tháng Ba
Tháng Tư
Tháng Năm
Tháng Sáu
Tháng Bảy
Tháng Tám
Tháng Chín
Tháng Mười
Tháng Mười một
Tháng Mười hai
Hoặc nhập thời điểm xuất bản là năm-tháng-ngày, năm-tháng hoặc năm:
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 100 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
31. Thymus spp. plants - Food applications and phytopharmacy properties
Đang tải...
Ấn phẩm
17. Encapsulation in chitosan-based nanomatrix as an efficient green technology to boost the antimicrobial, antioxidant and in situ efficacy of Coriandrum sativum essential oil
Đang tải...
Ấn phẩm
35. Bioprotective mechanisms of lactic acid bacteria against fungal spoilage of food
Đang tải...
Ấn phẩm
98. Partitioning of nutrients and non-essential elements in Swiss chards cultivated in open-air plots
Đang tải...
Ấn phẩm
37. Preconcentration and trace determination of copper (II) in Thai food recipes using Fe3O4@Chi–GQDs nanocomposites as a new magnetic adsorbent
Đang tải...
Ấn phẩm
91. Preparation of a polymeric ionic liquid-based adsorbent for stir cake sorptive extraction of preservatives in orange juices and tea drinks
Đang tải...
Ấn phẩm
87. Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread
Đang tải...
Ấn phẩm
85. Selected nutrient analyses of fresh, fresh-stored, and frozen fruits and vegetables
Đang tải...
Ấn phẩm
72. Particle tracking analysis in food and hydrocolloids investigations
Đang tải...
Ấn phẩm
3. Novel Processing Technologies as Compared to Thermal Treatment on the Bioaccessibility and Caco-2 Cell Uptake of Carotenoids from Tomato and Kale-Based Juices
Đang tải...
Ấn phẩm
32. Identification of the bioactive compounds and antioxidant, antimutagenic and antimicrobial activities of thermally processed agro-industrial waste
Đang tải...
Ấn phẩm
63. Determination of hymexazol in 26 foods of plant origin by modified QuEChERS method and liquid chromatography tandem-mass spectrometry
Đang tải...
Ấn phẩm
73. The preservative propionic acid differentially affects survival of conidia and germ tubes of feed spoilage fungi
Đang tải...
Ấn phẩm
28. Isolation and characterisation of the antifungal activity of the cowpea defensin Cp-thionin II
Đang tải...
Ấn phẩm
78. Simultaneous extraction and analysis of preservatives and artificial sweeteners in juices by salting out liquid-liquid extraction method prior to ultra-high performance liquid chromatography
Đang tải...
Ấn phẩm
45. Determination of pistachio (Pistacia vera L.) hull (exo- and mesocarp) phenolics by HPLC-DAD-ESI/MSn and UHPLC-DAD-ELSD after ultrasound-assisted extraction
Đang tải...
Ấn phẩm
57. Floral parts of Gomphrena globosa L. as a novel alternative source of betacyanins: Optimization of the extraction using response surface methodology
Đang tải...
Ấn phẩm
13. Characterization of pathogen-specific bacteriocins from lactic acid bacteria and their application within cocktail against pathogens in milk
Đang tải...
Ấn phẩm
9. High Content Analysis technology for evaluating the joint toxicity of sunset yellow and sodium sulfite in vitro
Đang tải...
Ấn phẩm
19. The modes of action of epsilon-polylysine (ε-PL) against Botrytis cinerea in jujube fruit
Đang tải...
Ấn phẩm
71. In vivo and rheological approaches for characterizing food oral processing and usefulness of polysaccharides as texture modifiers- A review
Đang tải...
Ấn phẩm
82. Nitrogen-Doped Carbon Quantum Dots for Preventing Biofilm Formation and Eradicating Drug-Resistant Bacteria Infection
Đang tải...
Ấn phẩm
39. Content and daily intake of essential and potentially toxic elements from dietary supplements marketed in Nigeria
Đang tải...
Ấn phẩm
44. Control of phosphate levels in seafood products from the Portuguese market: Is there a need for concern?
1
(current)
2
3
4
5