Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Đăng nhập
Tên đăng nhập
Mật khẩu
Đăng nhập
Bạn là người dùng mới? Vui lòng nhấp vào đây để đăng kí.
Có phải bạn quên mật khẩu?
Bộ sưu tập
Duyệt theo
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Thực thể
Trợ giúp
Liên hệ
Thống kê
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
Duyệt theo chủ đề
Khám phá
Đơn vị & Bộ sưu tập
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Hồ sơ tác giả
dữ liệu môn học
Giáo dục (0)
Khoa Chăn nuôi (0)
Khoa Cơ điện (0)
Khoa Công nghệ sinh học (0)
Khoa Công nghệ thông tin (0)
Load More
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
URL
https://dlib.vnua.edu.vn/handle/VNUA/720
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Những tài liệu tải lên gần đây
Năm xuất bản
Tác giả
Nhan đề
Chủ đề
Kiểu tài liệu
Topic
Trang chủ
Báo, tạp chí
Tạp chí chuyên đề
Các hóa chất bảo quản thực phẩm
Duyệt theo chủ đề
Duyệt Các hóa chất bảo quản thực phẩm theo Chủ đề "Bảo quản"
Duyệt theo:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Hoặc nhập chữ cái đầu tiên:
Tất cả kết quả
Đang hiển thị
1 - 24 của tổng số 100 kết quả
Hiển thị
Số kết quả/trang
1
6
12
24
48
60
Tùy chọn sắp xếp
Tăng dần
Giảm dần
Đang tải...
Ấn phẩm
1. Glycation of clinically relevant chickpea allergen attenuates its allergic immune response in Balb/c mice
Đang tải...
Ấn phẩm
11. Optimization of an organic yogurt based on sensorial, nutritional, and functional perspectives
Đang tải...
Ấn phẩm
14. Antibacterial activity and mechanism of a laccase-catalyzed chitosan–gallic acid derivative against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Đang tải...
Ấn phẩm
17. Encapsulation in chitosan-based nanomatrix as an efficient green technology to boost the antimicrobial, antioxidant and in situ efficacy of Coriandrum sativum essential oil
Đang tải...
Ấn phẩm
2. Anthocyanins from purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.) and their color modulation by the addition of phenolic acids and food-grade phenolic plant extracts
Đang tải...
Ấn phẩm
22. Bioactive compounds from by-products of rice cultivation and rice processing: Extraction and application in the food and pharmaceutical industries
Đang tải...
Ấn phẩm
25. Steviol glycosides content in cultivated Stevia rebaudiana Bertoni: A new sweet expectation from the Campania region (Italy)
Đang tải...
Ấn phẩm
28. Isolation and characterisation of the antifungal activity of the cowpea defensin Cp-thionin II
Đang tải...
Ấn phẩm
10. Pomegranate peel as phenolic compounds source: Advanced analytical strategies and practical use in meat products
Đang tải...
Ấn phẩm
12. Evaluation of the inhibitory effect of alginate oligosaccharide on yeast and mould in yoghurt
Đang tải...
Ấn phẩm
15. Safety assessment and antioxidant evaluation of betulin by LC-MS combined with free radical assays
Đang tải...
Ấn phẩm
18. Comprehensive characterization by LC-DAD-MS/MS of the phenolic composition of seven Quercus leaf teas
Đang tải...
Ấn phẩm
20. Identification of polyphenols in mulberry (genus Morus) cultivars by liquid chromatography with time-of-flight mass spectrometer
Đang tải...
Ấn phẩm
23. Phenolic compounds, antioxidant capacity and bioaccessibility of minerals of stingless bee honey (Meliponinae)
Đang tải...
Ấn phẩm
26. Changes in the chemical and physical characteristics of cow’s milk butter during storage: Effects of temperature and addition of salt
Đang tải...
Ấn phẩm
29. Improved extraction methods for simultaneous recovery of umami compounds from six different mushrooms
Đang tải...
Ấn phẩm
100. Microwave pasteurization of pre-packaged carrots
Đang tải...
Ấn phẩm
13. Characterization of pathogen-specific bacteriocins from lactic acid bacteria and their application within cocktail against pathogens in milk
Đang tải...
Ấn phẩm
16. Study on interactions of vitamin B1 with sodium dodecyl sulfate for potential food applications: Conductometric, volumetric, calorimetric and spectroscopic approach
Đang tải...
Ấn phẩm
19. The modes of action of epsilon-polylysine (ε-PL) against Botrytis cinerea in jujube fruit
Đang tải...
Ấn phẩm
21. Lactobacillus gasseri from human milk with probiotic potential and some technological properties
Đang tải...
Ấn phẩm
24. Characterization of grape and wine proanthocyanidins of Agiorgitiko (Vitis vinifera L. cv.) cultivar grown in different regions of Nemea
Đang tải...
Ấn phẩm
27. Molecular recognition of lipopolysaccharide by the lantibiotic nisin
Đang tải...
Ấn phẩm
3. Novel Processing Technologies as Compared to Thermal Treatment on the Bioaccessibility and Caco-2 Cell Uptake of Carotenoids from Tomato and Kale-Based Juices
1
(current)
2
3
4
5